Soutěžte s námi každý měsíc o nový iPhone 15. Více informací na našem e-shopu v sekci Soutěž o iPhone.

Hodnocení obchodu

5,0 27 hodnocení
5
27x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.4.2024
+ jednáte přímo s výrobcem, kterému záleží na dobrém jménu

Velmi dobrá komunikace, ochotná paní majitelka, opravdu kvalitní matrace nejen do hotelu, protože i u vás doma určitě potěší ... vyzkoušeli jsme a doporučujeme, nebudete chtít vstávat z postele :-) :-)
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, těší nás Vaše recenze na zakoupené matrace. Rádi jsme Vám s výběrem matrace pomohli a věříme, že jste si vybrali k Vaší plné spokojenosti a kvalitě spánku. V případě, že budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Děkujeme. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 3.3.2024
+ výborná domluva stran naplánování doručení, kvalitní matrace, super

žádná
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i recenzi. Jsme rádi, že výběr matrace i její doručení dopadlo k Vaší spokojenosti. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 16.1.2024
K obchodu nemám žádné výhrady, vše ok. Židle jsou po smontování takové vratké. Poměr cena kvalita, jinak ok. A každá noha byla balená v plastu, kupovat 4, tak mě trefí šlak. Šlo to těžko a v době plastové podle mě zbytečnost.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Omlouváme se za potíže, které Vás potkaly při montáži židlí. Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá ve vztahu k tomuto konkrétnímu produktu i výběru našeho sortimentu do budoucna tak, abychom byli schopni zákazníkům nabídnout co nejlepší produkt v poměru cena / kvalita. Ačkoli si uvědomujeme, že extra balení může být nepříjemné z pohledu životního prostředí, naši dodavatelé věnují zvláštní pozornost ochraně zboží při dopravě, aby se minimalizovalo riziko poškození a následného vracení zboží. Do budoucna budeme zvažovat možnosti, jak můžeme snížit ekologický dopad našeho balení. Děkujeme za pochopení a věříme, že přesto budete s našimi produkty spokojeni. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 10.9.2023
Velmi ochotná majitelka, milá. Poradí, pomůze s výběrem. Hned jak zboží dorazilo poslala sms , takže komunikace na jedničku s hvězdičkou. Rychle vyřízena i speciální doobjednávka. Maximalní spokojenost, doporučuji.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za velmi pěknou recenzi, která nás potěšila. Jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena a pokud budete mít v budoucnu jakýkoliv dotaz k Vašemu či jinému zboží, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 19.3.2023
vše OK
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni a vše proběhlo podle Vašich představ. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 9.2.2023
OK
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo dle představ. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 4.2.2023
+ Rychlé jednání, praktické balení.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice nás těší, že jste byl s nákupem v našem obchodě spokojen. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 14.12.2022
Výborná komunikace, rychlost doručení.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup i recenzi našeho e-shopu. Těší nás, že naše nabídka vedla k Vašemu spokojenému výběru. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 4.10.2022
Vše O.K.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi našeho e-shopu www.unar-nabytek.cz. Jsme rádi, že bylo vše v pořádku a jste s objednávkou spokojena. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
JS Avatar autora Josef Snopek | 9.9.2022
Dobrý den paní Unarová, moc Vám děkujeme za perfektní spolupráci při výběru a prodeji sedačky a koberce. Moc se nám vše líbí. Na fotografii je to barevně zkreslené, ale v reálu je to úžasné. Ještě jednou děkujeme, že jsme si ve spolupráci s Vámi udělali tuto radost. Hezký den Vám všem přejí Snopkovi
LU Avatar autora Lubomír Unar (Administrátor) 9.9.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo dle představ. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem Lubomír Unar, UNAR Nábytek
Avatar autora | 30.7.2022
+ Spolehlivost
+ Rychlost
+ Serióznost

Doporučuji vzhledem k bohatém sortimentu a skvělému osobnímu přístupu majitelky.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi našeho e-shopu. Velice nás těší, že naše nabídka vedla ke spokojenému výběru. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 19.5.2022
+ Výborná komunikace s obchodníkem
+ Rychlé dodání
+ Ještě jsem přiobjednávala jednu komodu a dodání bylo rychlé a současně s první objednávkou

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi našeho e-shopu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem i dodáním spokojena. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 31.12.2021
+ Velmi vstřícné a milé jednání.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 20.12.2021
+ Rychlé jednání i doprava.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že vše proběhlo rychle a dle Vaší představy. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
LT Avatar autora Lumír Toman | 31.10.2021
Obchod s nábytkem doporučuji. Při osobní návštěvě objednána sedačka Elis + křeslo, oceňuji profesionální přístup, poradenství a ochotu při výběru, tak i smluvenou dodací lhůtu a dopravu. Výrobky splňují naše představy, proto celková spokojenost.
LU Avatar autora Lubomír Unar (Administrátor) 1.11.2021
Dobrý den, pane Tomane, děkujeme za Vaši objednávku a jsme rádi že jste byl spokojený jak se službami, tak i výsledným produktem. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Avatar autora | 29.3.2021
+ Proaktivní komunikace a poskytnutí velmi cenných rad ohledně nedořešených otázek kolem výběru zboží. Nic nebylo problém.

Perfektní profesionální komunikace. Vstřícný přístup. Rychlé bezproblémové jednání.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jsme Vám pomohli správně vybrat. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
JT Avatar autora Jiří Targosz | 10.3.2021
Velmi vstřícné jednání, profesionální přístup. Žádný problém a celková spokojenost. Za sebe mohu tuto společnost jenom doporučit.
HU Avatar autora Hana Unarová (Administrátor) 15.3.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi. Rádi jsme Vám pomohli s výběrem a jsme rádi, že jste s objednávkou spokojen. S pozdravem Hana Unarová
Avatar autora | 5.3.2021
+ Doručeno během 3 dnů od objednání
- Komunikace obchodu naprosto v pořádku, s dovozem byl malý problém s předáním na místě ( nečekaly jsme - já a moje maminka v důchodu- neúčast řidiče s pomocí a s vynesením do 1. patra)

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za přínosnou recenzi. V základní sazbě dopravy bohužel výnos do patra není a samotný dopravce jej nabízí jako příplatkovou službu. Pokud budete chtít v budoucnu s výnosem nábytku pomoci, stačí uvést tento požadavek do poznámky k nákupu, případně nám zavolat. Děkujeme za pochopení a přikládáme také odkaz na ceník dopravce, kde jsou tyto služby popsány. https://www.toptrans.cz/preprava/data/2020-05-21-04-31-18-Cenik-doplnkove-sluzby-1.1.2019.pdf S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 20.2.2021
Vstřícný a individuální přístup k zákazníkovi.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo dle představ. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
I Avatar autora Irizzz | 23.10.2020
Profesionalita, vstřícnost, ochota. Jsem ráda, že jsem si šla matraci s příslušenstvím vybrat k vám. Děkuji paní prodavačce v Bystřici p. Hostýnem, která se mi při nelehkém výběru trpělivě věnovala a pomohla mi vybrat to, co zrovna pro kvalitu svého spánku potřebuji. Mám tedy objednáno a už se těším, až mi má objednávka dorazí. Určitě vás doporučím dál.
HU Avatar autora Hana Unarová (Administrátor) 30.10.2020
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. Věříme, že jsme Vám na prodejně pomohli vybrat k Vaší spokojenosti a případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem Hana Unarová / UNAR Nábytek
×

Splátková kalkulačka ESSOX