Vážení zákazníci, jsme tady online pro Vás. Vzhledem k nařízením je naše prodejna uzavřena, veškeré Vaše dotazy vyřizujeme e-mailem nebo telefonicky. E-shop je i nadále plně v provozu.

Hodnocení obchodu

5,0 9 hodnocení
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.2.2021
Vstřícný a individuální přístup k zákazníkovi.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku i recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo dle představ. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
I Avatar autora Irizzz | 23.10.2020
Profesionalita, vstřícnost, ochota. Jsem ráda, že jsem si šla matraci s příslušenstvím vybrat k vám. Děkuji paní prodavačce v Bystřici p. Hostýnem, která se mi při nelehkém výběru trpělivě věnovala a pomohla mi vybrat to, co zrovna pro kvalitu svého spánku potřebuji. Mám tedy objednáno a už se těším, až mi má objednávka dorazí. Určitě vás doporučím dál.
HU Avatar autora Hana Unarová (Administrátor) 30.10.2020
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. Věříme, že jsme Vám na prodejně pomohli vybrat k Vaší spokojenosti a případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem Hana Unarová / UNAR Nábytek
Avatar autora | 30.9.2020
+ Vzhledem k dobré ceně se jedná o kvalitní výrobek

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byli s nákupem spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 26.6.2020
Obchod doporučují
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 26.5.2020
Musím napsat jen samou chválu. Paní majitelka je velice ochotná , milá , vstřícná též i paní prodavačka. Pokud si budu chtít koupit nábytek jedině v této prodejně.Ještě jednou děkuji. Števove
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, rádi jsme pomohli s výběrem. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat.
Avatar autora | 12.6.2018
Rychlé jednání, vstřícnost, s nákupem jsme byli spokojeni
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 12.5.2018
+ rychlost zaslání objednaného zboží

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 26.3.2018
- o žádných nevím

Telefonicky jsem konzultovala výběr zboží a byla jsem mile překvapena s jakou ochotou mi paní poradila. Zboží dorazilo v pořádku a rychle.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 30.1.2018
Skvělá komunikace, velká ochota a vstřícnost.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek