S radostí vám oznamujeme, že naše prodejna je od čtvrtka 3.12.2020 opět otevřena! Protože chceme před Vánoci všem zákazníkům zpříjemnit nákupy, rozhodli jsme se pro vás otevřít až do Štědrého dne také každou neděli od 8:30 do 11:00.

Hodnocení obchodu

5,0 8 hodnocení
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Irizzz | 23.10.2020
Profesionalita, vstřícnost, ochota. Jsem ráda, že jsem si šla matraci s příslušenstvím vybrat k vám. Děkuji paní prodavačce v Bystřici p. Hostýnem, která se mi při nelehkém výběru trpělivě věnovala a pomohla mi vybrat to, co zrovna pro kvalitu svého spánku potřebuji. Mám tedy objednáno a už se těším, až mi má objednávka dorazí. Určitě vás doporučím dál.
HU Avatar autora Hana Unarová (Administrátor) 30.10.2020
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. Věříme, že jsme Vám na prodejně pomohli vybrat k Vaší spokojenosti a případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem Hana Unarová / UNAR Nábytek
Avatar autora | 30.9.2020
+ Vzhledem k dobré ceně se jedná o kvalitní výrobek

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byli s nákupem spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 26.6.2020
Obchod doporučují
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2020
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 26.5.2020
Musím napsat jen samou chválu. Paní majitelka je velice ochotná , milá , vstřícná též i paní prodavačka. Pokud si budu chtít koupit nábytek jedině v této prodejně.Ještě jednou děkuji. Števove
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, rádi jsme pomohli s výběrem. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat.
Avatar autora | 12.6.2018
Rychlé jednání, vstřícnost, s nákupem jsme byli spokojeni
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2020
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 12.5.2018
+ rychlost zaslání objednaného zboží

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2020
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 26.3.2018
- o žádných nevím

Telefonicky jsem konzultovala výběr zboží a byla jsem mile překvapena s jakou ochotou mi paní poradila. Zboží dorazilo v pořádku a rychle.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2020
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek
Avatar autora | 30.1.2018
Skvělá komunikace, velká ochota a vstřícnost.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2020
Dobrý den, velice nás těší, že jste byli s nákupem v našem obchodě spokojeni. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy, neváhejte nás konatktovat. S pozdravem UNAR Nábytek